Youradio

Menu

Billie Eilish vyrazí na světové turné. Lístky se prodávají rychlostí blesku!

13. 10. 2019 · Barbora Koubová

Skvělá zpráva pro fanoušky Billie Eilish. Sedmnáctiletá pěvecká senzace chystá další celosvětové turné a zamíří i do Evropských měst. Lístky na její show se však prodávají rychlostí blesku!

Celosvětová tour mladé Billie začne v březnu v roce 2020 a americký web Pollstar informuje, že už za pouhou hodinu od začátku prodeje si fanoušci koupili přes 500 tisíc lístků. Zájem o to vidět Billie bude tedy opět enormní.„Na planetě momentálně asi není umělec, který by byl více žádaný,“ píše Pollstar a dodává, že tour se bude skládat z 42 koncertů, které se odehrají během pěti měsíců.

Agentka mladé hvězdy Sara Bollwinkel tvrdí, že fanoušci se mohou těšit na daleko více propracovanější show a efekty. Billie je rovněž podle ní už ve světě showbyznysu zkušenější, a tak si troufá na velké haly. „Pomalu jsme stupňovali velikost hal, počet lidí a náročnost koncertu tak, aby byla Billie na arény skutečně připravena. Pravdou je to, že je úplně jedno, kolik lístků je k dispozici. Víme, že se všechny vyprodají. Pravděpodobně mohla zpívat v Madison Square Garden už před dvěma lety,“ řekla Sara, pro kterou je její klientka sázkou na jistotu.

Další články

Všechny články

Whoops, něco se stalo špatně

Omlouváme se, ale něco se porouchalo. Prosím obnovte okno prohlížeče.

Obnovit okno